Pogoji poslovanja

Podjetje:

INFODRAF, informacijske storitve, d.o.o.
Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@infodraf.si
Tel: 041 914 256
Tel: 041 914 159

TRR: IBAN SI56 1010 0005 3280 349 (BANKA KOPER d.d.)
SKD: J62.010 – Računalniško programiranje
Davčni zavezanec: DA
Davčna: SI31480519
Matična: 6635946000

Dostopnost informacij: Podjetje Infodraf d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  • bistvene značilnosti paketov oziroma storitev,
  • pogoje dostave paketa (način, kraj in rok dostave),
  • dostopnost paketov (paket, ki je v ponudbi, naj bi bil dostopen v navedenem roku),
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke,
  • način plačila,
  • časovno veljavnost ponudbe.

Ponudba paketov in cene: Vse cene se v spletni trgovini Infodraf ažurirajo in velikokrat spreminjajo. Vse cene v cenikih oziroma na spletnih straneh so v evrih (€) in vsebujejo DDV, razen če ni posebej določeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Rok dostave storitev: Kupec je dolžan posredovati veljaven elektronski naslov, saj je le in samo tako možna uspešna komunikacija in prevzem kupljenih storitev. Vsa naročila, ki so plačana po predračunu uredimo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. oz. takoj ko nam stranka pošlje vse zahtevene podatke, ki so nujno potrebni za izvedbo storitev v paketu-naročilu.

Načini plačila: Omogočeno je izključno plačevanje po predračunu (UPN nalog), na TRR račun podjetja Infodraf.

Izdaja računa: Podjetje Infodraf pošlje kupcu račun in sicer v .pdf formatu na e-naslov kupca. Račun je izdan kupcu, ko kupec poravna plačilo. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Postopek nakupa: Najprej se izbere produkt ali izdelek. Produkt lahko dodamo v košarico ali pa ga iz košarice odstranimo. Na koncu sledi še zaključek naročila. Uporabnik lahko še pred zaključkom pregleda posredovane podatke za morebitno dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebin košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb ‘Oddaj naročilo”.

Obveščanje o statusu naročila: Kupec ob oddaji naročila prejema obvestila na svoj e-naslov. Infodraf lahko za preverjanje podatkov in zaradi zagotavljanja točnosti dobave produkta pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Naročanje je enako za fizične ali pravne osebe. Pri pravnih osebah na naročilu in računu piše ime podjetja in davčno številko.

Varovanje osebnih podatkov: Infodraf se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1. Infodraf prav tako navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem. Uporabnikovi alu upčevi  podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Pravno obvestilo: Spletna stran ter spletna trgovina Infodraf in vsi podatki na njej kot so: slike produktov, grafični in video elementi so zaščiteni z zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Omejitev in izključitev odgovornosti: Uporabnik ali kupec, mora sam preverjati ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Prav tako si pridržujemo pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Prav tako nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima kupec ali uporabik zaradi posledic prenehanja delovanja ali ovir pri delovanju spletne strani. Infodraf ne zagotavlja točnosti, popolnost in pravilnost vsebine, objavljene na spletni strani, niti ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti zaradi zanašanja na objavljeno vsebino. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela in nas v razmerju z vami iz tega naslova ne bremeni kakršno koli poplačilo morebitne škode. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na vaši strojni opremi, programski ali drugi opremi zaradi uporabe naše  spletne strani. Sami si morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec ali uporabnik mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo). Infodraf ne odgovarja za škodo, ki bi kupcu ali uporabniku utegnila nastati zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe podatkov za registracijo.

Pritožbe ali spori: Infodraf in uporabnik se zavezujeta spore reševati po mirni poti, v kolikor to ne bo mogoče, pa bo o sporih odločalo stvarno pristojno sodišče po vsakokratnem sedežu ponudnika. Razmerje med Infodraf in stranko se presoja po slovenskem pravu, brez uporabe pravil o mednarodnem zasebnem pravu in postopku.