Optimizacija spletne strani – paket start

 • Poročilo analize ključnih besed,
 • poročilo analize trenutnega stanja ključnih besed,
 • vpis v spletne imenike,
 • objave na forumih,
 • do 20 povezav iz naših blogov s 300 besednimi članki,
 • do 5 povezav iz blogov s 300 besednimi članki,
 • poročilo analize stanja ključnih besed.
Kategorija:

Opis

Nudimo vam popolno SEO rešitev za vašo spletno stran: raziskava ključnih besed, analizo trenutnega stanja, on-site optimizacija, pisanje vsebine, vzpostavitev vzajemnih povezav in še več.
Prednost naše SEO rešitve je velika količina unikatne vsebine, ki opisuje vaše storitve in vam tako naredi še dodatno prepoznavnost na spletu.

 1. Analiza ključnih besed: Za vas poiščemo in predlagamo ključne besede, ki najbolje opišejo vašo storitev ali izdelek. Potem se skupaj odločimo katere ključne besede so najbolj primerne za optimizacijo. Optimizirane ključne besede bodo pripomogle pri večjem povpraševanju in prodaji vaših izdelkov ali storitev.
 2. Analiza trenutnega stanja: Izdelamo poročilo, kam je v spletnem iskalniku Google uvrščena vaša spletna stran za ključne besede, ki jih bomo optimizirali.
 3. On-Site optimizacija: Povemo kaj je potrebno storiti na vaši spletni strani, glede on-site optimizacije. V primeru, da uporabljate WordPress CMS sistem, on-site optimizacijo naredimo mi.
 4. Vpis v spletne imenike: Vpišemo vas v slovenske spletne imenike.
 5. Objave na forumih: Vašo spletno stran omenimo tudi na nekaterih forumih.
 6. Do 20 povezav z naših blogov na vašo spletno stran:  Za vas ustvarimo vzajemne povezave iz kvalitetnih avtoritativnih strani. Avtoritativne strani so v naši lasti in s slovensko vsebino. Tako vam lahko zagotovimo, da bodo vse objave umeščene v relevantne kategorije, kar je ključnega pomena. Objava relevantnega članka z povezavo do vaše spletne strani, vam ključno pripomore k večji prepoznavnosti in višji uvrščenosti v spletnih iskalnikih. S tem pa pridobite večje število obiskovalcev na vašo spletno stran.
 7. Do 5  povezav s tujih blogov na vašo spletno stran: Ustvarimo vzajemne povezave iz kvalitetnih tujih avtoritativnih strani. Čeprav spletne strani niso v naši lasti je vsebina v celoti v slovenskem jeziku in pazljivo razvrščena na želene kategorije. Vse to vam prinese dodatni bonus pri višji uvrščenosti v spletnih iskalnikih in dodatno prepoznavnost, da se približate oz. prehitite konkurenco.
 8. Povzetek dela: Ko zaključimo z optimizacijo vam pošljemo povzetek o našem delu – kaj vse smo do sedaj naredili. *Povzetek prejmete v roku cca 30 dni od datuma nakupa.
 9. Analiza končnega stanja: ko zaključimo z optimizacijo, vam po enem mesecu pošljemo popolno poročilo stanja napredka. Poročilo vsebuje vse pozicije ključnih besed pred in po končani optimizaciji.

Takoj, ko zakupite paket start bomo začeli z izvajanjem naštetih točk. Paket lahko zakupite enkrat/večkrat in nato sami preverite naše rezultate.

V primeru, da niste povsem prepričani o paketu oz. imate drugačne želje nam jih zaupajte. Tako vam bomo lahko svetovali za najbolj optimalen izbor optimizacije. Kontakt na info@infodraf.si ali po telefonu 041 914 159, 041 914 256.

*Prejem povzetka je odvisen od tega, kdaj nam posredujete vse zahtevane podatke, ki so nujno pomembni za začetek optimizacije oz. našega dela.

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Optimizacija spletne strani – paket start”