Google oglaševanje

 

Kakšna je prodajna učinkovitost vaše dejavnosti? Kolikšen je obisk vaše spletne strani?

Ko se odločimo za posel se seveda zavedamo, da pot do uspeha morebiti ne bo tako enostavna, da bomo morali marsikaj dodatno postoriti, spremeniti, prilagoditi, urediti, ipd. Zavedamo se tudi, da bomo mogoče za to odšteli kakšen evro in porabili nekaj časa. Vsekakor pa se trud poplača in moramo vedeti, da je včasih potrebno le malo, zato da bo posel tudi uspel.

Ne glede na to s katero dejavnostjo se ukvarjamo, kaj prodajamo – zelo pomembno je oglaševanje. To smo verjetno doslej tudi ugotovili. Glede na to, da je splet presegel že vsa pričakovanja in je njegova uporaba tako zelo razširjena, je seveda smiselno oglaševanje aktivirati tudi na spletu. Ena od možnosti je prav Google oglaševanje, ki ima ogromno prednosti.

Če želite povečati profitabilnost lastne spletne strani je Google oglaševanje oziroma kampanja ena od možnosti, ki vam lahko zagotovi uspeh že po relativno kratkem času. Je pa pomembno samo načrtovanje in izvajanje tako, da je pomembno, da za opravljanje te naloge pooblastimo strokovnjake.

Zakaj prav Google oglaševanje?

 

google adwordsAli veste, da so iskalniki glavni vir obiska spletnih strani? Torej bo vašo spletno stran prav s pomočjo brskalnika našlo največ ljudi.

Ste vedeli, da je Google najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji? Je Google tudi pri vas privzet brskalnik? V trenutku, ko se vam poraja kakšno vprašanje, vprašate kar Google? Torej nas niti malo ne preseneča, da je ta spletna stran najbolj obiskana in je s tem tudi Google oglaševanje lahko najbolj smiselno in produktivno oglaševanje.

Prednost Google brskalnika je tudi odlična globalna lastnost, kar pomeni, da nam omogoča globalno oglaševanje, seveda poleg lokalnega. Svoj trg, storitve in prodajo lahko širimo tudi na tuje trge in tako pritegnemo zanimanje še večjega števila ciljne skupine.

Oglaševalska kampanja na Googlu je učinkovita že zato, ker se bodo oglasi prikazovali le uporabnikom, ki bodo iskali naše izdelke ali storitve. Seveda pa se lahko oglasi prikazujejo le ciljni skupini. To pomeni, da ne bodo po nepotrebnem klikali na oglase tisti, ki dejansko ne iščejo tistega, kar mi ponujamo.

Odlična prednost Google oglaševanja je tudi ta, da imamo vedno dostop do podrobnih poročil. Kako poteka, je potekala oglasna kampanja? Kako učinkovita je bila, ipd.? Na ta način lahko morebitno naslednjo oglasno kampanjo oblikujemo primerno rezultatu, jo prilagodimo, spremenimo, itd. – KAKO JO USMERJAMO V NADALJEVANJU?

Vas skrbi cena Google oglaševanja? Nikar, saj vi plačate samo klik na oglas, ne glede na to, kolikokrat se bo ta prikazal. Torej dejansko plačate obisk vaše spletne strani, kar je odlično, glede na to, da gre za morebiti novega kupca. Google oglaševanje je tako osredotočeno na dobrobit oglaševalcev, da nam omogoča nadzorovano porabo sredstev. To pomeni, da sami določimo budget, katerega bomo ali lahko porabimo za oglasno kampanjo.

Oglaševanje na iskalnikih temelji na zakupu ključnih besed, zato je zelo pomembno, da so te izbrane na način, da jih bo brskalnik tudi najhitreje našel.

Glede na to, da za najbolj učinkovito obliko spletnega oglaševanja velja prav oglaševanje na brskalnikih in, da je Google najbolj obiskana stran v Sloveniji, je tako Google oglaševanje eno od najbolj smiselnih oglaševanj.

Torej lahko zelo enostavno in hitro pridemo do želenega cilja – večjega obiska in s tem tudi večjega števila potencialnih kupcev. S pomočjo Google oglaševanja lahko povečamo profitabilnost oziroma učinkovitost naše spletne strani.

Učinkovito Google oglaševanje zahteva strokovno znanje, preudarno načrtovanje in kasnejše izvajanje

 

oglasi adwordsPri nas vam nudimo celovito rešitev, ki vključuje začetek Google oglaševalske kampanje in vse do vašega uspeha. Nudimo vam strokovno svetovanje, po pregledu in analizi vaše spletne strani sledi smiselno in preudarno načrtovanje. Sledi dobro premišljena in nadzorovana izvedba, vključno z vsemi postopki pa nazoren nadzor, s pomočjo spremljanja, analize in ugotavljanja poskrbimo za čimprejšnjo in učinkovitejše oglaševanje.

Omogočamo vam optimizacijo spletne strani in oglasnih akcij.

Vodenje oglaševalskih akcij mora biti učinkovito in za učinkovitost je potrebno predvsem znanje, pridobljeno največkrat s predhodnim delom, torej z izkušnjami in pozitivnimi rezultati, katere so najboljši kazalnik strokovnosti in uspešnosti izvajalca. Pri nas vam tako zagotavljamo potrebno znanje za uspešno Google oglaševalsko kampanjo.

Vsebina je zelo pomembna, četudi se vam morebiti ne zdi tako ali pa imate občutek, da je vaša vsebina naravnost odlična, bo mogoče za iskalnik ena sama neznanka. Zato poskrbimo za vsebinske rešitve, kakor tudi za določanje ključnih besed (besede po katerih vas bodo najverjetneje v Googlu potencialni kupci iskali) skupaj z vami, ki so izjemnega pomena za kasnejši uspeh. Zanašamo se na preverjene podatke in ne na občutke. Določimo relevantne cilje in se prilagodimo vašim potrebam. Natančna analiza vaše spletne strani je ključen korak, saj bomo na podlagi te lahko določili vse nadalnje akcije, katere bodo najbolj ustrezale vašim potrebam.

Ustvarimo vabljive oglase s povezavo do vaše spletne strani, tako da vam morebitni potencialni kupci ne morejo »uiti« in tudi oglasa ne spregledati, saj se ta prikazuje na desni in na vrhu strani iskalnika.

Spremljamo rezultate oziroma učinke oglaševalske kampanje in 24 ur na dan nadzorujemo oglasne akcije. Kako kažejo kazalci uspešnosti? Kakšni so odzivi?

Pripravimo poročilo o uspešnosti akcije, torej, kako poteka spletno trženje.

S pomočjo strokovno izpeljanega Google oglaševanja postanite vodilni v svojem poslu, postanite prepoznavni, naj vas najdejo, pripeljite nove potencialne kupce in predvsem izboljšajte profitabilnost lastnega posla.

Z Google oglaševanjem začnite s poljubnim zneskom in plačajte le za rezultate! 

Zanima me ta storitev!

Povpraševanje